سخنگوی ستاد تنظیم بازار اعلام كرد:

وزارت بهداشت عهده دار عرضه مواد بهداشتی و ضدعفونی كننده

وزارت بهداشت عهده دار عرضه مواد بهداشتی و ضدعفونی كننده به گزارش مستر لمون سخنگوی ستاد تنظیم بازار با اشاره به اینكه وزارت بهداشت، عهده دار عرضه مواد بهداشتی وضدعفونی كننده تولیدی و احتكارشده است، اظهار داشت: كمیته تامین و توزیع اقلام بهداشتی ذیل ستاد مبارزه با كرونا تشكیل شد.


به گزارش مستر لمون به نقل از وزارت صنعت، در هشتاد و یكمین جلسه تنظیم بازار وضعیت تامین، توزیع و قیمت كالاهای ضروری و اساسی مردم، رصد و پایش شد و بر طبق بررسی های صورت گرفته مقررشد، روند صادرات اقلام مهمی چون سیب و پرتقال، تحت كنترل باشد. همین طور كمیته تامین و توزیع اقلام بهداشتی و ضد عفونی كننده ذیل ستاد مبارزه با كرونا تشكیل شد و وزارت بهداشت توزیع مواد ضدعفونی كننده تولید و احتكار شده را عهده دار شد. محمدرضا كلامی، سخنگوی ستاد تنظیم بازار درباره صادرات اقلام مهمی چون سیب و پرتقال اظهار داشت: در صورتیكه بهر دلیلی قیمت این كالاها بیشتر از تحمل مردم و دولت باشد از گزینه های تنظیم بازار همچون عوارض و ممنوعیت استفاده خواهد شد؛ولی بر طبق تعهدی كه تشكل های تولیدی و استانها داده اند در صورتیكه به میزان نیاز و با كنترل قیمت در كف عرضه با دولت همراهی كنند حتما روند فعلی ادامه پیدا خواهدنمود.
وی درباره دلیل افزایش قیمت یكباره گوشت در ایام آخر هفته گذشته، بیان كرد: بخش از این افزایش قیمت ناشی از افزایش قیمت دام زنده از حدود ۳۹ هزار تومان به ۴۵ هزار تومان بوده است و بخشی هم در رابطه با كاهش قیمت محصولات آلایشی همانند جگر، كله پاچه وصادرات پوست وروده بوده است كه حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان پس از كشتار دام درآمد ایجاد می كرده كه از قیمت گوشت كم می كرده است.
كلامی توضیح داد: وقتی مصارف این مواد در غذا خوری های و رستوران ها كاهش پیدا كرده است تقاضا برای این اقلام نیز روند كاهش در پیش گرفته است. اما؛ بخش دیگری از این افزایش قیمت نیز تخلف بوده است كه به شدت با متخلفان برخورد شده است.
وی همچین از مدیریت تقاضا از طرف مصرف كننده ها پس از هشداربرخورد خبرداد و اظهار داشت: قیمت گوشت روند كاهشی پیدا كرده است ودر هفته آینده به زیر ۹۰ هزارتومان خواهد رسید.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار همچین بیان كرد: طبق اعلام دادستانی در جلسه ستاد تنظیم بازار، لیست برخی از افرادی كه در زنجیره گوشت بی نظمی به وجود آورده بودند و یا بموقع مبادرت به تامین دام زنده برای استان نكرده بودند، احصا شده و به آنها تذاكرات لازم داده شده است و در صورتیكه اقدامات از این دست صورت گیرد با آنها برخورد خواهد شد.
تشكیل كمیته تامین و توزیع مواد ضدعفونی وماسك
كلامی در بخش دیگری بیان كرد: در هشتاد و یكمین جلسه ستاد تنظیم بازار اقدامات لازم برای ماسك سه لایه و ان ۹۵، مواد ضدعفونی، الكل و.. انجام شد و مقرر شد كمیته تامین و توزیع این اقلام ذیل ستاد مبارزه با كرونا تشكیل بشود و اختیارات لازم به این كمیته داده شده است كه مربوط با موضوعات مختلف در كشور اتفاق می افتد بموقع عكس العمل نشان بدهد و تصمیمات لازم را اتخاذ كند
وی افزود: آنچه كه مقرر شده است و لزوم دارد كه همه استانداران، شورای های تامین، دستگاه های تامین و تولید كنندگان به آن توجه نمایند این است «مسئول تحویل گرفتن كالاهای بهداشتی همانند ماسك، الكل، و مواد ضدعفونی كننده ها« وزارت بهداشت و معاونت های تابعه آن است.
كلامی اظهار داشت: هر تولیدی كه در كشور دراین حوزه صورت گیرد، توزیع آن توسط وزارت بهداشت است و وزارت بهداشت متناسب با مقادیر مشخص و حواله های مشخص در استان های مختلف، این اقلام را تامین می كند.
وی توضیح داد: برمبنای حواله های وزارت بهداشت برای سهمیه استانها، ۴شركت برای پخش سراسری مشخص شده اند كه این شركت ها مكلف شده اند كالاها را از واحد های تولیدی تحویل بگیرند و به مراكز توزیعی كه وزارت بهداشت تعیین كرده است، تحویل بدهند؛ همچون داروخانه ها و مراكز درمانی و بیمارستان ها.
وی اضافه كرد: دستگاه های نظارتی هم بر طبق این دستوالعمل و ذیل مصوبات ستاد مبارزه با كرونا فعالیت خواهند كرد.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار در ادامه به تولید روزانه ۲۰۰ هزار لیتر الكل در كشور اشاره نمود و اظهار داشت: روزانه بیشتر از ۲۰۰ هزار لیتر الكل در كشور تولید می شود كه حدود ۵۰ هزار تن آن برای مصرف واحد های تولیدی كه از الكل بعنوان محصولات پایه ای استفاده می نمایند، هست و ۱۵۰ هزار تن برای مصارف دیگر بخش ها همچون ضدعفونی محیطی، خانوار و.. است، بر طبق اعلام وزارت بهداشت این مقدار تولید می تواند در این مقطع زمانی كفایت مصرف را بكند.
وی درباره تولید ماسك هم اظهار داشت: ظرفیت های تولید داخل ۱۰۰هزار در روز بوده است كه به ۶۰۰ هزار در روز افزایش داده شده است ولی مقدار مصرفی كه وزارت بهداشت اعلام نموده است در این بخش حدود ۱۰۰ هزار ماسك ان ۹۵ است و حدود ۶۰۰ هزار هم ماسك سه لایه است كه برای این مقادیر برنامه ریزی شد كه علاوه بر واحد های صنعتی، واحدهای تولیدی صنفی كه اسامی آنها از طرف اصناف اعلام می شود، مواد اولیه و پارچه های مورد نیاز برای تولید ماسك در اختیار آنها قرار بگیرد.
كلامی در ادامه بیان كرد: واحدهای صنفی كه توانایی تولید ماسك را دارند می توانند به سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام كنند كه به اصناف معرفی شوند و از این ظرفیت نیز برای تولید ماسك استفاده بشود.
این مقام مسئول اشاره كرد: این تولیدات نیز باید در شبكه هایی كه وزرات بهداشت برای آن تعیین می كند، باشد و كالا تحویل وزارت بهداشت داده شود.
برخود با احتكار كنندگان مواد ضدعفونی كننده
سخنگوی تنظیم بازار در ادامه به دیگر مصوبات این ستاد اشاره نمود و اظهار داشت: در این جلسه مقرر شدبه شدت با كسانی كه نسبت به احتكار این كالاها و عدم عرضه آن اقدام می كنند برخورد جدی شوند و تمامی كشفیات در رابطه با این اقلام باردیگر با محوریت وزارت بهداشت توزیع شود.
وی بیان كرد: دادستان ها، قضات و سازمان تعزیرات و كسانی كه در حوزه كشف این كالاها و مبارزه با احتكار، گرانفروشی، اخفا و عدم عرضه اقدام می كنند، در صورتیكه پرونده یا محموله ای را مشاهده كنند احكام صادره باید در امتداد این باشد كه این كالاها با حواله های وزارت بهداشت در كشور توزیع شود.


منبع:

1398/12/12
19:25:15
5.0 / 5
3708
تگهای خبر: برنامه , پوست , تولید , دارو
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است