این ماهی را اگر به روش صحیح آماده نکنید، مرگبار می شود

این ماهی را اگر به روش صحیح آماده نکنید، مرگبار می شود به گزارش مستر لمون، ماجراجوهای غذایی از خوردن این نوع ماهی که از سیانور هم سمی تر است استقبال می کنند.



نادیا زکالوند: نوعی ماهی به نام «فوگو» وجود دارد که برای درست کردن آن حداقل باید سه سال آموزش دیده باشید تا کسی را به کشتن ندهید.

خوراک فوگو یا بادکنک ماهی، یکی از سمی ترین ماهی های دنیاست. بدن این ماهی پر از سم تترودوتوکسین است که می گویند ۱۰هزار برابر سمی تر از سیانور است. این سم در اندام های کبد، تخمدان، روده ها، چشم ها و پوست بادکنک ماهی وجود دارد.

سم تترودوتوکسین، مسدودکننده کانال های سدیمی است و ماهیچه های فرد مسموم را از کار می اندازد. قربانی در حالیکه کاملا هوشیارست، توانایی حرکت و تنفس خویش را از دست داده و گردش خون او ضعیف می شود تا جایی که جان خویش را از دست می دهد.



بدتر از همه که این سم هنوز پادزهر ندارد و فقط با دستگاه تنفس مصنوعی قربانی را زنده نگه می دارند تا سم به تدریج از بدن او بیرون برود.

سرو این غذا در خیلی از کشورهای جهان ممنوع می باشد اما در ژاپن، چین و کره جنوبی، طرفدارهایی دارد. قوانین سختی هم برای تهیه آن وجود دارد. این ماهی را باید ماهرترین آشپزهایی بپزند که حداقل سه سال در تهیه این نوع ماهی دوره دیده باشند. آنها باید مراقب باشند قسمت های غیرسمی بدن این ماهی را جدا کرده و بپزند. موقع پاک کردن هم اگر اندام های سمی آن پاره شوند، سم به قسمت های دیگر بدن این ماهی انتشار یافته و خوردن آنرا مرگبار می کند.

منبع:

ladbible



۲۳۳۲۳۳



منبع:

1402/07/27
12:22:28
5.0 / 5
437
تگهای خبر: آموزش , پوست , غذا
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است