رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی:

استقرار راهنماهای بالینی، رفتارسازی در طبابت است

استقرار راهنماهای بالینی، رفتارسازی در طبابت است مستر لمون: رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهار داشت: برخی فكر می كنند راهنماهای بالینی، بخش نامه است، اما این ‍طور نیست و استقرار راهنماهای بالینی به مفهوم رفتارسازی و تغییر مسیر طبابت در كشور است.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، دكتر محمد آقاجانی درباره راهكار كاهش هزینه ها در نظام سلامت اظهار داشت: باید برنامه هایی اجرا كرد كه ضمن حفظ سطح دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی، هزینه ها كاهش پیدا كند؛ چونكه گاهی در این مسیر ساده انگارانه برخورد می گردد. بزرگ ترین شعار سازمان جهانی بهداشت طی سال های اخیر، برقراری پوشش كامل و دسترسی آحاد مردم به خدمات بهداشتی و درمانی است.
وی ادامه داد: اتفاقی كه باید در مدیریت هزینه ها بیفتد این است كه اولا مردم از خدمات محروم نشوند و دوما به منابع توجه نماییم.
آقاجانی افزود: یكی از مواردی كه می توان بیشترین صرفه جویی را در آن انجام داد، خدمات سرپایی است؛ چونكه تابحال ضوابط و مقررات و محدودیتی برای خدمات سرپایی برای عرضه دهنده و گیرنده خدمت وجود نداشته است.
معاون سابق درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: هم اكنون سازمان بیمه سلامت محدودیت هایی مثل راهنماهای بالینی را اجرایی كرده است. این مورد یك اتفاق رفتارساز و با تاثیر بلندمدت است. یعنی به پزشك و مركز درمانی گفته می گردد كه چه خدماتی به چه بیمارانی باید عرضه شود. برخی فكر می كنند راهنماهای بالینی، بخش نامه است، اما این ‍طور نیست و استقرار راهنماهای بالینی به مفهوم رفتارسازی و تغییر مسیر طبابت در كشور است. این مورد باید از نقطه صفر تربیت پزشكان شروع شده و تا زمان عرضه خدمات ادامه پیدا كند.
وی درباره ورود راهنماهای بالینی به كریكلوم های آموزشی بیان كرد: تغییر رفتار پزشكی كه ۳۰ سال از طبابت او می گذرد، ساده نیست. چاره این مشكل در آموزش پزشكی است تا وقتی پزشك فارغ التحصیل شد، با ایده اجرای راهنماهای بالینی تربیت شده باشد.
آقاجانی اظهار داشت: از طرفی سازمان های بیمه گر باید تیم های علمی داشته باشند كه این تیم ها بتوانند بر مبنای راهنماهای بالینی خرید راهبردی كنند. هم اكنون سازمان های بیمه گر مثل یك مشتری معمولی خرید می كنند و خرید هدفمند ندارند.
رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در انتها اظهار نمود: در نتیجه برای كاهش هزینه های نظام سلامت اولا باید پزشكان با راهنماهای بالینی تربیت شوند و دوما سازمان های بیمه گر باید متناسب با راهنماهای بالینی خرید خدمت كنند.



1397/05/02
15:24:45
5.0 / 5
4514
تگهای خبر: بیمه , پزشك , خدمات , درمان
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است