سخنگوی وزارت بهداشت در گفت وگو با مستر لمون اعلام كرد:

كمترین حد رعایت پروتكلهای بهداشتی در ۵ماه گذشته

كمترین حد رعایت پروتكلهای بهداشتی در ۵ماه گذشته مستر لمون: سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور به 57.88 درصد رسیده که این میزان از 30 مهر 1399 تا حالا پایین ترین میزان است.



دکتر سیما سادات لاری در گفت و گو با ایسنا درباره درصد رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور اظهار داشت: درصد رعایت پروتکلهای بهداشتی تا ۴ فروردین ۱۴۰۰ در کشور به کمترین حد در پنج ماه گذشته رسیده است. این سیر نزولی از اواخر بهمن ۱۳۹۹ شروع شده و هم اکنون به ۵۷.۸۸ درصد رسیده است.

وی اضافه کرد: بازرسی های بهداشتی از تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ تشدید یافته و از این تاریخ تا ۴ فروردین ۱۴۰۰ نزدیک به ۱۳۰ هزار بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی انجام شده است. در این بازه زمانی، ۱۶ هزار و ۵۵۰ مورد اخطار و معرفی به مراجع قضایی و۹۵۰ مورد پلمب این مراکز صورت گرفته است.

افزایش هشداردهنده موارد مبتلاشدن به کرونا

لاری اشاره کرد: کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی منجر به افزایش موارد مبتلاشدن به ویروس کرونا در کشور شده و این روند هشدار دهنده است.

کمترین میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در ۳ استان

وی در ادامه اظهار داشت: برمبنای بازرسی های بهداشتی انجام شده در این بازه زمانی، کمترین درصد رعایت پروتکلهای بهداشتی در استان های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و چهارمحال و بختیاری و بیشترین درصد رعایت مربوط به استان های قم، مرکزی و قزوین است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: همچنان بیشترین موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی به سبب عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی مربوط به نانوایی ها سپس رستوران ها است.

لاری افزود: در مورد استفاده از ماسک در خدمت دهندگان تا ۴ فروردین ۱۴۰۰ نیز پایین ترین میزان مربوط به پایانه های مسافربری برون شهری بوده که این میزان از اواسط اسفند ۱۳۹۹ به مرور گرفتار کاهش شدید شده است. هرچند وضعیت استفاده از ماسک در نانوایی ها به نسبت اسفند ماه بهتر شده اما همچنان خدمت دهندگان در نانوایی ها یکی از مراکزی هستند که استفاده از ماسک در آنان به شدت کمتر از سایر مراکز است.

وی در آخر اظهار نمود: در مورد خدمت گیرندگان یا مردم نیز استفاده از ماسک در پایانه های مسافربری کمترین میزان را داشته و این میزان هم از اواسط اسفند ۱۳۹۹ تا روزهای ابتدایی تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ گرفتار کاهش شدیدی شده است.




1400/01/07
23:55:20
5.0 / 5
1646
تگهای خبر: رستوران , غذا , مواد غذایی , وزارت بهداشت
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است