تحقیقات نشان می دهد؛

تاثیر واكسیناسیون كووید در حاملگی در انتقال آنتی بادی به نوزاد

تاثیر واكسیناسیون كووید در حاملگی در انتقال آنتی بادی به نوزاد نتایج جدید نشان میدهد زنان حاملگی که واکسن کووید 19 دریافت کرده بودند آنتی بادی های حفاظتی به نوزادشان منتقل شده بود.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران ۱۲۲ زن حامله را که واکسن دریافت کرده بودند ارزیابی کردند. آنها همین طور خون بند ناف نوزادان این زنان را در زمان تولد مورد بررسی قرار دادند.
آنتی بادی های مفید در ۹۹٪ خون بند ناف نوزادانی که مادران آنها هر دو دوز واکسن را دریافت کرده بودند و در ۴۴٪ خون بند ناف نوزادانی که مادرشان فقط یک دوز دریافت کرده بود، پیدا شد.
دکتر «مالاویکا پرابو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کورنل ویل نیویورک، در این زمینه می گوید: «دریافت دو دوز واکسن پیش از زایمان احتمال انتقال آنتی بادی به نوزاد را بیشتر می کند.»
وی در ادامه می افزاید: «این یافته برای زنان حاملگی که می خواهند از خود و نوزاد خود در مقابل کووید ۱۹ محافظت کنند، دلگرم کننده است.»
این مطالعه همین طور نشان داد که واکسن ها بلافاصله ۵ روز بعد از نخستین دوز تزریق موجب تولید آنتی بادی در زنان حامله می شوند، در صورتیکه انتقال آنتی بادی ها بوسیله جفت به کودک بلافاصله ۱۶ روز بعد از تزریق نخستین دوز شروع می شود.
هرچه میزان آنتی بادی مادر بیشتر باشد، میزان آنتی بادی نوزاد تازه متولد شده او نیز بالاتر می رود. همچنین، هرچه مدت زمان بیشتری از واکسیناسیون بگذرد، احتمال وجود آنتی بادی در مادران و نوزادان آنها بیشتر است.
محققان تاکید می کنند از آنجاکه هنوز مشخص نیست چه مدت نقش حفاظتی آنتی بادی ها در بدن نوزاد باقی می ماند از اینرو ایمن ترین راه برای حفاظت از نوزاد، حفظ بهداشت مداوم دست ها، فاصله گذاری اجتماعی، و استفاده از ماسک است.

1400/02/16
18:02:08
5.0 / 5
1210
تگهای خبر: تولید , حاملگی
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است