مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی اعلام كرد؛

نشان ایمنی غذا به کدام شرکت ها تعلق می گیرد

نشان ایمنی غذا به کدام شرکت ها تعلق می گیرد مستر لمون: مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، معیارهای دریافت نشان ایمنی غذا را تشریح نمود.


به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، فرامرز خدائیان در مراسم همایش روز جهانی غذا، اضافه کرد: مضمون شعار امسال روز جهانی غذا کوشش برای این است که کسی در دنیا گرسنه نباشد و به غذای کافی، ایمن و مغذی دسترسی داشته باشد. وی افزود: وزارت بهداشت از سال ۸۶ نشان ایمنی غذا را به شرکت هایی اعطا می کند که مطابق با دستورالعمل های لازم در راستای تولیدات ایمن فعالیت می نمایند. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اشاره کرد: معیارهای دریافت نشان ایمنی غذا، عدم وجود مواد افزودنی، شیمیایی و مصنوعی، دارا بودن حداقل میزان کالری، کاهش عوامل خطر در مواد غذایی مانند اسیدهای چرب ترانس، قند و نمک، استفاده از مواد افزودنی طبیعی، ارتقای ایمنی فرآورده های غذایی، تولید فرآورده های عاری از سموم قارچی و آلودگی های بیولوژیک و کاهش ۵۰ درصدی مواد غذایی تولیدی فلزات سنگین است.


منبع:

1401/07/26
11:06:49
5.0 / 5
500
تگهای خبر: تولید , دارو , سازمان غذا و دارو , غذا
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است