۸ ماده خوراکی که حتی در یخچال هم زود فاسد می شوند به گزارش مستر لمون، فقط گذاشتن مواد غذایی در یخچال، آنها را از فاسد شدن ایمن نمی کند و بیشتر خوراکی ها بعد از مدتی فاسد می شوند. بعضی از این خوراکی ها طول عمر بسیار کوتاهی دارند که حتی فضای خنک یخچال هم برای آنها چندان کارساز نیست. نادیا زکالوند: ۸ ماده خوراکی زیر از آن دسته مواد غذایی هستند که خیلی زود فاسد می شوند: ۱. تمشک ارگانیک هنگام پرورش تمشک ارگانیک از آفت کش و حشره کش استفاده نمی شود و پوست نازک و محتوای آب موجود در این میوه مستعد رشد باکتری است و بنابراین خیلی زود فاسد می شود. برای از بین بردن باکتری ها، تمشک ها را در سرکه و آب بشویید. ۲. سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس هایی که در یخچال فروشگاه ها نگهداری می شوند، ۵ تا ۷ روز ماندگاری دارند که این مدت در یخچال های خانگی به ۳ تا ۵ روز می رسد. البته می توانید این مواد خوراکی را در فریزر به مدت طولانی تری نگهدارید. ۳. برش های هندوانه هندوانه تا وقتی که برش نخورده باشد، عمر طولانی دارد. اما برش خورده آن که درون ظرف دربسته در یخچال گذاشته شده باشد باید در مدت ۳ تا ۵ روز مصرف شود. ۴. برنج پخته برنج پخته را بیشتر از ۲ روز نمی توان در یخچال نگهداشت. نوعی باکتری در برنج تولید می شود که بیماری های گوارشی مانند سندرم دوره ای تهوع و استفراغ به وجود می آورد. این باکتری در مقابل حرارت مقاوم است. ۵. کنسرو ماهی تا زمانیکه در قوطی کنسرو ماهی باز نشده باشد، طول عمر آن طولانی خواهد بود اما بمحض باز شدن در آن، ماهی در معرض هوا و انواع باکتری ها قرار می گیرد که ماندگاری آنرا به چند روز محدود می کند. ۶. تخم مرغ ماندگاری تخم مرغ پس از اینکه آب پز شد خیلی کم شده و فقط یک هفته میتوان آنرا در یخچال نگهداشت. ۷. کاهو آب آن دسته از مواد خوراکی که پرآب هستند، در یخچال، تبخیر شده و وارد سلول های باکتری ها می شود و به مرور ماده خوراکی را خراب می کنند. کاهو هم از این دسته خوراکی هاست که حتی در یخچال هم ماندگاری کمی دارد. البته اگر کاهوها را درون کاغذ فویل در یخچال نگهدارید تا ۳۰ روز باقی می ماند. ۸. کلم برگ کلم برگ حدود ۳ روز در یخچال تازه می ماند و بعد از آن آغاز به پژمرده و نرم شدن می کند. پیش از مصرف هر نوع مواد غذایی، حتی اگر در یخچال باشد، مراقب باشید که غذای فاسد مصرف نکنید. منبع: msn 1402/11/02 13:13:32 5.0 / 5 482 تگهای مطلب: بیماری , پوست , تخم مرغ , تولید مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جزئیات افتتاح نخستین بخش اورولوژی ترمیمی کشور نان خمیر ترش چه فوایدی دارد؟ تست آنتی بادی ضد سرخک هیچ مبنای علمی ندارد داستان ناگفته پروژه ژنوم انسان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها تأمین اعتبار افزایش مبلغ اضافه کاری مشمولان قانون بهره وری در مراحل نهائی تخصیص قرار دارد عوامل تأثیرگذار بر قیمت رولیک ها ابلاغ مشوق های صادراتی برای دارو و تجهیزات پزشکی 3 عامل خطرناک برای قلب پربحث ترین ها کاهش ۱۷ درصدی صدور گواهی مهاجرت پزشکان جزئیات افتتاح نخستین بخش اورولوژی ترمیمی کشور عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی نگرانی سازمان ملل از احتمال افزایش مرگ ومیر مادران آبستن در جهان جدیدترین ها کاهش ۱۷ درصدی صدور گواهی مهاجرت پزشکان جزئیات افتتاح نخستین بخش اورولوژی ترمیمی کشور عوامل مؤثر در انتخاب نقره برای جواهرسازی نگرانی سازمان ملل از احتمال افزایش مرگ ومیر مادران آبستن در جهان نان خمیر ترش چه فوایدی دارد؟ اولویت های کمیته پرستاری در ۱۴۰۴ تست آنتی بادی ضد سرخک هیچ مبنای علمی ندارد ادامه رایزنی ها برای بازگشایی مرکز درمانی هلال احمر ایران در تاجیکستان انجام ۵۲ هزار ماموریت اورژانسی تهران در نوروز نامه وزیر بهداشت به همتایان مسلمان خود در آستانه عید فطر تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید