یك متخصص مغز و اعصاب عنوان كرد؛

شانس حاملگی زنان مبتلا به صرع، علل افزایش حملات تشنجی

شانس حاملگی زنان مبتلا به صرع، علل افزایش حملات تشنجی مستر لمون: یك متخصص مغز و اعصاب، اظهار داشت: از هر ۲ هزار نفر، یك نفر مبتلا به بیماری صرع است كه قصد حاملگی دارد و باید در این زمینه اطلاعاتی داشته باشد.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، علی امینی هرندی، در سی و چهارمین همایش انجمن صرع ایران، اظهاركرد: از هر ۲ هزار نفر از كل جمعیت یك نفر مبتلا به بیماری صرع است كه قصد حاملگی دارد و باید در این زمینه اطلاعاتی داشته باشد؛ حملات تشنج در حاملگی اغلب تغییر نمی كند و در ۳۵ درصد موارد امكان دارد حملات تشنجی بیشتر شود.
وی افزود: اگر فردی كه قصد حاملگی دارد به موقع داروهای خویش را مصرف كند بیماری در این ۹ ماه ساكت خواهد بود و اگر زن آبستن در این ۹ ماه تشنج نداشته باشد حاملگی سالمی را پشت سر خواهد گذاشت.
این متخصص مغز و اعصاب، اضافه كرد: در موارد صرع كوتاه مدت، احتمال بروز عوارض جنینی كمتر خواهد بود ولی در صرع های طولانی احتمال بروز عوارض جنینی مانند سقط جنین وجود خواهد داشت؛ علل افزایش حملات تشنجی در حاملگی افزایش سطح خونی استروژن و كاهش آستانه تشنج است.
وی اظهارداشت: فاكتورهای هیجانی و روحی، پذیرش كمتر داروهای ضد صرع، اختلال در خواب، تهوع و استفراغ و تغییر در مصرف یا جذب دارو و تنفس های عمیق از علل افزایش تشنج در حاملگی به شمار می روند؛ به نظر می آید احتمال نقایص جنینی در افراد مبتلا به تشنج حدود ۲ برابر بیشتر از سایر افراد است.
هرندی تشریح كرد: شیوع تولد نوزاد مرده و عقب افتاده در افراد مبتلا به صرع بیشتر از سایر افراد است؛ اختلالات تشنج در مادران صرعی بدون مصرف دارو ۲ درصد، با مصرف دارو ۵.۵ درصد، با مصرف سه دارو ۱۱ درصد و با مصرف ۴ دارو ۳۳ درصد گزارش شده است.
این متخصص مغز و اعصاب بیان كرد: فرد باید به وسیله پزشك متخصص ویزیت و هدف از حاملگی مشخص شود؛ شانس حاملگی در زنان مبتلا به صرع ۱۵ درصد كمتر از زنان سالم می باشد.
وی اضافه كرد: اگر خانم مبتلا به صرع ۲ سال تشنج نكرده باشد بنا به صلاحدید پزشك می تواند داروها را كم و یا آنرا قطع كند، ولی پیش از حاملگی باید ۶ ماه تحت نظر پزشك باشد؛ به دلیل تداخل داروهای ضدصرع سفارش به شروع درمان تكمیلی با اسید فولیك سه ماه پیش از حاملگی می گردد.
هرندی اضافه كرد: كنترل دارویی در حاملگی باید هر یك تا ۲ ماه صورت گیرد و در صورت تكرار حمله تشنج باید با فاصله كمتر انجام شود؛ رژیم غذایی مادر در این دوران بسیار مهم می باشد چون كه توانایی فرد اهمیت دارد و به بهبود وضعیت جسمی و روحی بسیار كمك می نماید.
این متخصص مغز و اعصاب یادآوری كرد: خانمی كه مرتب تهوع و استفراغ دارد امكان دارد نیاز به تغییر دارو داشته باشد؛ تهوع و استفراغ امكان دارد عفونت شكمی باشد كه باید فورا به پزشك رجوع كند، نوزاد امكان دارد با بیماری صرع به دنیا آید كه این مشكل به علت مصرف داروها است و امكان دارد نوزاد دچار مشكلاتی چون نقص در سیستم عصبی یا ستون فقرات شود.

1397/08/03
23:09:43
5.0 / 5
5007
تگهای خبر: بیماری , پزشك , حاملگی , دارو
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است