پژوهشگران می گویند؛

تخم مرغ ریسك سكته و بیماری قلبی را افزایش نمی دهد

تخم مرغ ریسك سكته و بیماری قلبی را افزایش نمی دهد به گزارش مستر لمون مطالعه جدید نشان داده است مصرف روزانه یك عدد تخم مرغ، خطر سكته و بیماری قلبی را افزایش نمی دهد.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر، به قول محققان، معمولا رژیم های غذایی حفظ سلامت قلب به طورطبیعی دارای كلسترول پایین هستند و می توانند به كاهش ریسك بیماری قلبی و سكته كمك كنند، اما افزودن یك عدد تخم مرغ ارتباطی با ریسك بیماری قلبی عروقی ندارد.
وجود مقدار زیاد كلسترول در خون در تشكیل رسوبات ضخیم و سخت در عروق تأثیر دارد، فرایندی كه عامل بروز اغلب بیماری های قلبی و سكته ها است.
طبق اعلام انجمن قلب آمریكا، كاهش كلسترول رژیمی از راه تمركز بر رژیم های غذایی دوستدار قلب است كه در آن، چربی های پلی اشباع نشده جایگزین چربی های اشباع شده می شوند و در نتیجه میزان LDL در حد سالم باقی می ماند.
«جو آن سنت كارسون»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «چربی های پلی اشباع نشده نظیر روغن های ذرت، كانولا یا سویا باید جانشین چربی های اشباع شده كه عموما در محصولات حیوانی نظیر گوشت، لبنیات پرچرب و روغن های گرمسیری وجود دارند، شوند. مصرف غذاهای سرشار از مواد قندی و سدیم هم باید محدود شود.»
محققان با بررسی مطالعات دریافتند خوردن یك عدد تخم مرغ كامل در روز (معادل با ۸۵ گرم میگو) بخشی از رژیم غذایی دوستدار قلب برای افراد سالم می باشد.

1398/09/27
15:06:29
5.0 / 5
4782
تگهای خبر: بیماری , تخم مرغ , چربی , رژیم غذایی
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است