6 خاصیت مهم فلفل تند

6 خاصیت مهم فلفل تند مستر لمون: فلفل های چیلی (تند) به سبب بهبود طعم و مزه بیشتر وعده های غذایی، محبوبیت زیادی دارند.


به گزارش مستر لمون به نقل از ایسنا، وجود نوعی ماده شیمیایی معروف به "کپسایسین" در فلفل تند، فواید شگفت انگیزی برای سلامت بدن دارد که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
بهبود علایم میگرن
اسپری بینی کپسایسین درد میگرن را متوقف می کند. استفاده از این اسپری عصب سه قلوی مغز را بی حس می کند، جایی که میگرن و سردردهای شدید از آنجا شروع می شوند.
افزایش طول عمر
یک مطالعه بزرگ نشان داده بزرگسالانی که حداقل یک فلفل قرمز تند تازه یا خشک در ماه به مدت تقریباً ۲۰ سال می خورند، احتمال مرگ خود به هر علتی را تا ۱۳ درصد کم می کنند.
افزایش سرعت متابولیسم
کپسایسین سرعت متابولیسم بدن را بیشتر از پیش بالا می برد. همینطور یک نورون حسی به نام TRPV1 را فعال می کند که به پیشگیری از تجمع چربی و کنترل اشتهای شما کمک می نماید. این ترکیب تسریع کننده متابولیسم، امکان دارد به کاهش وزن کمک نماید.
کنترل درد
کپسایسین سبب ایجاد حس گرما در سلول های عصبی می شود. این ماده غذایی برای قرن ها جهت کمک به کنترل درد استفاده شده است.
تسکین آرتریت
کپسایسین ماده فوق العاده ای در خیلی از کرم ها و لوسیون ها است که برای از بین بردن سریع درد، گرما بوجود می آورد. مطالعات نشان داده که مصرف فلفل چیلی، تنها در چند هفته ناراحتی ناشی از آرتریت و فیبرومیالژیا را به نصف می کاهد.
مبارزه با سرطان
به گزارش دویچه وله به نقل از نشریه تخصصی "مدیسین نت"، در مطالعات آزمایشگاهی همینطور نشان داده شده که کپسایسین سلول های در رابطه با بیشتر از ۴۰ نوع سرطان، همچون سرطان روده بزرگ، کبد، ریه، پانکراس و سرطان خون را از بین می برد. این ماده شیمیایی تند، نحوه عملکرد بعضی از ژن های در رابطه با سلول های سرطانی را تغییر می دهد و حتی از رشد آنها جلوگیری می کند.




منبع:

1400/12/13
16:51:13
5.0 / 5
624
تگهای خبر: چربی , سلامت , غذا , كاهش وزن
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است