توصیه محققان؛

6 گروه خوراکی که ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند

6 گروه خوراکی که ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند مستر لمون: خوردن بیشتر انواع میوه ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل، ماهی و محصولات لبنی پرچرب ممکنست به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنند.



به گزارش مستر لمون به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، گزارش جدید پژوهشگران دانشگاه مک مستر کانادا نشان میدهد که اگر به اندازه کافی از شش غذای کلیدی مصرف نکنید، ممکنست در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی قرار گیرید.
محققان دریافتند که مصرف میوه های کامل، سبزیجات، حبوبات، آجیل، ماهی و محصولات لبنی پرچرب، کلید کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی همچون حملات قلبی و سکته است.
محققان مصرف این ۶ گروه مواد خوراکی را به شرح زیر سفارش می کنند:
• ۲-۳ وعده در روز، میوه
• ۲-۳ وعده در روز، سبزیجات
• روزانه ۱ وعده، آجیل
• روزانه ۲ وعده، لبنیات
• ۳-۴ وعده در هفته، حبوبات
• ۲-۳ وعده در هفته، ماهی
جایگزین های احتمالی شامل غلات کامل یک وعده در روز و گوشت قرمز یا مرغ فرآوری نشده یک وعده در روز است.
محققان مصرف درست لبنیات پرچرب را به شرح زیر اعلام می کنند:
• ۲ برش پنیر، یا
• ۱ فنجان شیر یا ماست، یا
• مقداری پنیر مکعبی به اندازه کف دست



منبع:

1402/04/20
09:49:37
5.0 / 5
384
تگهای خبر: بیماری , خوراكی , سبزیجات , غذا
مطلب مسترلمون را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
مستر لمون

مستر لمون


مستر لمون یا آقای لیمو : همه چیز درمورد غذا و فست فود



mrlemon.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مستر لمون محفوظ است