توصیه محققان؛ افزایش طول عمر با چغندر به گزارش مستر لمون افزودن چغندر به رژیم غذایی می تواند تاثیر زیادی بر سلامت ذهن و جسم داشته و به افزایش طول عمر كمك خواهد كرد. چغندر منبع عالی فیبر، ویتامین C، منیزیم و فولات است و اگر به طور منظم مصرف شود می تواند سالها به طول عمر فرد بیفزاید. چغندر با داشتن خواص زیر موجب افزایش طول عمر می شود. تشدید كاهش وزن چغندر در سم زدایی و كاهش وزن به شما كمك می كند چراكه فاقد چربی بوده و منبع غنی فیبرهای رژیمی است. این دو ویژگی با حفظ عملكرد مناسب روده ها و كاهش كلسترول با تجمع چربی مقابله می كنند. همچنین چغندر سرشار از منیزیم است، ماده معدنی ای كه از عملكرد مطلوب عضلات و اعصاب حمایت كرده و می تواند در كاهش وزن مناسب باشد. تقویت قدرت مطالعات نشان می دهد افرادی كه قبل از ورزش آب چغندر می نوشند تا ۱۶ درصد مدت زمان ورزش شان طولانی تر خواهد بود. محققان معتقدند نیترات موجود در چغندر كه تبدیل به اكسیدنیتریك می شود می تواند قدرت ورزشی را افزایش دهد. بهبود هضم چغندر با تحریك اعصاب روده ها و افزاش توانایی بدن در هضم غذا، موجب بهبود گوارش می شود. یك فنجان چغندر حاوی ۳.۴ گرم فیبر است كه آن را تبدیل به منبع خوب فیبر می كند. كاهش فشارخون آب چغندر به شكل موثری موجب كاهش فشارخون در مردان می شود. در یك مطالعه مشخص شد كسانیكه نیم لیتر آب چغندر كه شامل سه چهارم اب چغندر و یك چهارم آب سیب بود مصرف كرده بودند، شش ساعت بعد دارای فشار سیستولیك پایین تری بودند. مطالعات بیشتر نشان داد میزان كاهش فشارخون در مردان چشمگیرتر بود. محققان معتقدند میزان بالای نیترات موجود در چغندر موجب این تاثیرات مفید برای قلب می شود. بدن نیترات را به اكسید نیتریك تبدیل می كند. سپس اكسیدنیتریك موجب شل شدن عروق خونی شده و جریان اكسیژن و خون را افزایش می دهد و در نتیجه فشارخون كاهش می یابد. پیشگیری از سرطان مواد مغذی ای نظیر بتالین در چغندر عامل پیشگیرانه از سرطان هستند. مطالعات حیوانی نشان داده اند چغندر مانع تشكیل مواد سرطان زا شده و تولید سلول های ایمنی و آنزیم های بدن كمك كننده به پیشرفت سرطان را افزایش می دهد. تقویت سلامت مغز چغندر به عنوان غذای مغز تلقی می شود كه تاثیرات زوال عقل و آلزایمر را كُند می كند. نوشیدن اب چغندر موجب افزایش جریان خون به مغز افراد مسن می شود كه در نتیجه با روند پیشرفت زوال عقل مقابله می كند. رژیم غذایی سرشار از نیترات موجب افزایش جریان خون به ماده سفید لُب های پیشانی مغز می شود. این ناحیه از مغز با فساد تدریجی ناشی از زوال عقل و سایر اختلالات شناختی مرتبط است. فولیك اسید موجود در چغندر با پیشگیری از آسیب به هیپوكامپ كه مرتبط با حافظه و یادگیری است، از مغز در مقابل آلزایمر محافظت می كند. 1396/05/05 14:15:26 5.0 / 5 5265 تگهای مطلب: رژیم غذایی , سبزیجات , كاهش وزن , گوارش مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پویش نه به تصادف با هدف کاهش 8 درصدی مرگ ومیر جاده ای سفارش های تغذیه ای برای روزه داران در ماه رمضان آیا پودرهای پروتئین بی خطر هستند؟ ارتباط استفاده از شیرین کننده های مصنوعی با رژیم های غذایی ناسالم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها تأمین اعتبار افزایش مبلغ اضافه کاری مشمولان قانون بهره وری در مراحل نهائی تخصیص قرار دارد تمام گلودردها عفونی نیستند عوامل تأثیرگذار بر قیمت رولیک ها ابلاغ مشوق های صادراتی برای دارو و تجهیزات پزشکی پربحث ترین ها انجام ۵۲ هزار ماموریت اورژانسی تهران در نوروز نامه وزیر بهداشت به همتایان مسلمان خود در آستانه عید فطر درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا 90 درصد داستان ناگفته پروژه ژنوم انسان جدیدترین ها انجام ۵۲ هزار ماموریت اورژانسی تهران در نوروز نامه وزیر بهداشت به همتایان مسلمان خود در آستانه عید فطر درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا 90 درصد داستان ناگفته پروژه ژنوم انسان بیانیه سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور بمناسبت روز جهانی قدس مصرف غذاهای سنگین پیش از رانندگی می تواند خطرآفرین باشد اخطار سازمان ملل در رابطه با افزایش مبتلایان به اچ آی وی کاهش ۱۹ درصدی تلفات تصادفات نوروزی افزایش 7 برابری نظارت های بهداشتی در روزهای رمضان پذیرش روزانه ۱۳۰ هزار بیمار در اورژانس بیمارستانی در طرح سلامت نوروزی تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید