توصیه محققان؛ معرفی چهار ماده خوراكی موثر در كاهش كلسترول بالا مستر لمون: وقتی صحبت از یک رژیم غذایی برای کمک به کاهش سطح کلسترول می شود، چربی های اشباع نشده راه حل اساسی هستند. به گزارش مستر لمون به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، برخلاف چربی های اشباع که کلسترول بد LDL را می افزایند، چربی اشباع نشده تأثیر مثبتی بر کلسترول LDL دارد که به کاهش خطر حمله قلبی کمک می نماید. تعدادی از مهم ترین مواد خوراکی حاوی چربی های اشباع نشده که به کاهش کلسترول کمک می کنند عبارتند از: آووکادو نتایج یک مطالعه نشان میدهد یک وعده آووکادو حاوی ۳.۴ گرم فیبر غذایی، ۰.۷۳ میلی گرم پانتوتنیک و ویتامین K است. آووکادو دارای چگالی انرژی کم ۱.۶ کیلو کالری در گرم یا ۸۰ کیلو کالری در هر وعده است. یک وعده آووکادو حاوی ۵ گرم اسید چرب مونواشباع نشده و ۱ گرم اسید چرب پلی اشباع نشده است که اسید چرب غالب آن اسید اولئیک با ۴.۵۳ گرم در وعده است. آووکادو همین طور حاوی مواد مغذی گیاهی فعال زیادی است که ممکنست فواید سلامتی زیادی داشته باشد. مطالعه نشان داد که آووکادو ممکنست دارای خیلی از مزایای سلامتی همچون کاهش سطح کلسترول باشد. روغن زیتون تصفیه نشده از آنجا که روغن زیتون حاوی مقدار بالا اسید اولئیک است، پژوهشگران تأثیر مکمل روغن زیتون (۵۰ گرم در روز) به رژیم غذایی ۱۰ نفر از مردان سالم را در ضمن یک دوره دو هفته ای بر میزان LDL و LDL بر سطح اکسیداسیون آزمایش کردند. محققان مشاهده نمودند حتی بعد از یک هفته رژیم غذایی روغن زیتون، حساسیت LDL به اکسیداسیون در وضعیت آزمایشگاهی بطور قابل توجهی کم شد. محققان به این نتیجه رسیدند که افزودن مکمل روغن زیتون به رژیم غذایی موجب تغییر ترکیب لیپیدهای LDL و غنی سازی لیپوپروتئین با اسید اولئیک و سیتوسترول می شود. تخمه کدو تنبل مطالعه ای با هدف بررسی اثر تخمه کدو تنبل بر تصلب شرایین ناشی از رژیم آتروژنیک انجام شد. در این مطالعه، موش های صحرایی به دو گروه اصلی تقسیم شدند: موش های کنترل عادی و موش های کنترل آتروژنیک، هر گروه از سه زیرگروه تشکیل شد که به یکی از آنها ۲ درصد آرژنین در آب شرب و به دیگری دانه کدو تنبل داده شد. این روند به مدت ۳۷ روز ادامه یافت و مشخص شد که موش های آتروژنیک گروه تخمه کدو تنبل کاهش مدلول داری در غلظت سرمی کلسترول کل و LDL نشان دادند. ماهی روغنی ماهی های روغنی، همچون ماهی قزل آلا و خرچنگ، سرشار از اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ هستند که برای کمک به کاهش سطح کلسترول ضروری می باشد. به گفته پژوهشگران، این نوع ماهی ها ممکنست به کاهش فشار خون، کاهش تمایل به لخته شدن خون، تنظیم ریتم ضربان قلب و کاهش سطح تری گلیسیرید کمک کنند. با این حال خوردن بیش از دو وعده ماهی در هفته می تواند مضر باشد. منبع: مستر لمون 1400/04/10 13:41:27 5.0 / 5 1416 تگهای خبر: چربی , خوراكی , رژیم غذایی , روغن مطلب مسترلمون را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دو بیماری که سلامت زنان را تهدید می کند گالوانیزاسیون یا گالوانیزه کردن چیست؟ روش استفاده از شامپو سبغ نوشیدن آب احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مسترلمون آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فروش گنجیاب و طلایاب مکمل های لیتیوم مه مغزی ناشی از کووید طولانی را کاهش می دهند personal assistant on Cappeh بزرگترین مرکز خرید آیفون 16 پرو قسطی در کشور پربحث ترین ها تولد سالانه 30 هزار نوزاد معلول در کشور معلولیت خانواده را زیر خط فقر می برد نوزادان نارس و راه پیش گیری از عفونت های زمستانی مزایای استفاده از قفسه فروشگاهی کمبودهای دارویی، نتیجه نقدینگی ناکافی و تحریم های اقتصادی جدیدترین ها تولد سالانه 30 هزار نوزاد معلول در کشور معلولیت خانواده را زیر خط فقر می برد نوزادان نارس و راه پیش گیری از عفونت های زمستانی مزایای استفاده از قفسه فروشگاهی کمبودهای دارویی، نتیجه نقدینگی ناکافی و تحریم های اقتصادی توضیح وزیر بهداشت در رابطه با حذف ارز ترجیحی دارو ارتباط میلیونها مرگ با آلودگی هوا ۲ کشته در آتشسوزی اقامتگاه قانونگذار ژاپنی در توکیو تاثیر رژیم غذایی مادر حامله بر سلامت کودک درآمدهای کلان سقط زیرزمینی دو بیماری که سلامت زنان را تهدید می کند تگها بیماری پزشك برنامه درمان رپورتاژ خدمات آموزش تولید